Srebrni nakit Silver Prodaja srebrnog nakita Novi Sad

Srebrni nakit se uvozi iz Italije i Tajlanda, a u našoj ponudi se može naći i indijski, kineski i meksički srebrni nakit. Očekuje Vas vrhunski nakit od srebra najfinije izrade i čistoće 925/1000. Oduvek smo važili za izuzetno snabdevene prodavnice u kojima se može pronaći nešto lepše, drugačije i interesantnije. U našem asortimanu se nalazi srebrni nakit bez kamena najfinije završne obrade – poliran, peskiran, rodiniran, pozlaćen itd; nakit sa cirkonima, kristalima, markazitom, sedefom, perlama i ćilibarom itd; nakit kombinovan sa poludragim kamenjem (tirkiz, žad, opal, ametist, citrin, koral, češki granat…)

SREBRNO PRSTENJE

Kroz istoriju srebrno prstenje je oduvek zauzimalo posebno mesto. U narodnim verovanjima srebrno prstenje se oduvek povezivalo sa magičnim moćima, služilo je kao zaštita od uroka i bolesti, bilo amajlija u ratnim sukobima i svedočilo o pripadnosti visokom staležu…

SREBRNE MINĐUŠE

Ima li dela planete na kome se ne nose srebrne minđuše? Danas su srebrne minđuše sastavni deo nakita svake žene. Većina modnih kreatora usmeravaju posebnu pažnju na srebrne minđuše, jer oslikavaju duh i raspoloženje osoba koje ih nose.

SREBRNE NARUKVICE

Srebrne narukvice predstavljaju bitan detalj u oslikavanju vašeg imidža. Srebrna narukvica sa kombinacijom uz ostali nakit ističu ličnost onoga ko ih nosi. Osim klasičnog načina nošenja, srebrne narukvice se mogu nositi i oko nožnih zglobova.

SREBRNE OGRLICE

Srebrne ogrlice i srebrni lančići spadaju u deo nakita koji je pogodan za svakodnevno nošenje. U našoj kolekciji možete pronaći srebrne lančiće unikatne izrade i dizajna, diskretne, elegantne srebrne ogrlice, srebrne ogrlice sa cirkonima, u rodiniranom srebru…

Naša ponuda se sastoji od mnogo unikatnih komada nakita i nismo u mogućnosti da ih sve prikažemo online. Posetite neki od naših maloprodajnih objekata u Novom Sadu i detaljnije se upoznajte sa našom ponudom srebrnog nakita. Katalog srebrnog nakita pokriva samo srebrni nakit CRYSTAL WINGS sa kristalima. U ponudi se nalaze srebrne minđuše, srebrno prstenje, srebrni privesci, srebrne narukvice i srebrne ogrlice.

Gde se nalazimo? Maloprodaja srebrnog nakita Novi Sad